Reklame*

Bingoboxen

Prøv en anderledes form for Bingo med Bingoboxen!
Se lodtrækningen hos Danske Spil tv, og følg spændingen,
når vindertallene bliver udtrukket.

Om spillet: Bingoboxen

Bingoboxen skiller sig en smule ud sammenlignet med de andre varianter af bingo som Danske Spil udbyder. Førhen blev Bingoboxen udtrukket i fjernsynet på Kanal 5 kl. 12.10 om søndagen, men nu skal du altså gå ind hos Danske Spil for at se trækningen.

Sådan spiller du Bingoboxen

Førhen foregik trækningen af tallene som tidligere beskrevet på Kanal 5 om søndagen kl. 12.10. Nu skal du altså ind på Danske Spils hjemmeside for at se trækningen. Selve udsendelsen tager maks. 15 minutter.

Der er i alt 75 tal fra 1-75, der kan blive udtrukket i spillet.

De første tal der bliver trukket er til gevinsten fuld centrum. Du ser en grøn kugle, der drejer rundt. Når den stopper, så står der det tal, der er blevet udtrukket. Undervejs kan du både se, hvilken gevinst du kan vinde for fuld centrum, og du kan se, hvor mange spillere, der er tæt på at få bingo. Der bliver ved med at blive trukket tal, indtil der er blevet fundet en vinder.

Du skal ind på Danske Spils hjemmeside for at se trækningen. Det tager ca. et kvarter.

– Stine, skribent hos Bingomaten.dk

Næste gevinst der bliver udtrukket er fuld ramme. Her er gevinsten større end ved fuld centrum.

De udtrukne tal fra fuld centrum er der stadig. Du kan hele tiden se en oversigt over alle de tal der er blevet udtrukket. Da der allerede er udtrukket nogle tal fra fuld centrum, så er der fra start nogle spillere, der er tættere på bingo end andre.

Du kan altså vinde på tre forskellige måder, og gevinsterne bliver større undervejs. Det er altså fuld centrum, der er den mindste gevinst, så kommer fuld ramme og den største gevinst er fuld plade.

Er du i tvivl om de forskellige udtryk i bingo? Så lær dem her.

Pladerne i Bingoboxen

Du køber dine spilleplader til Bingoboxen online hos Danske Spil. Når du køber din spilleplade, så kan du vælge imellem at få tildelt tilfældige tal, eller du kan vælge dine egne tal. Hvis du vil vælge dine egne tal, så skal du vælge i alt 18 tal. Selve spillepladen består af 25 felter, så der er altså syv tomme felter på pladen.

Pris: en plade koster 25 kroner.

Hvis du gerne vil have en plade, der er udfyldt på forhånd, så skal du vælge Lynboxen. Her kan du købe op til fem uger med Lynboxen. Du kan også tilkøbe joker til både lørdag og søndag. En joker koster 10 kroner.

Vil du give dig i kast med andre bingospil? Så læs vores anmeldelse af Bingohallen.

Gevinster & præmier

Du kan vinde en gevinst i Bingoboxen på tre forskellige måder. Du kan vinde på fuldt centrum (de ni tal i midten af spillepladen). Du kan vinde ved at have fuld ramme (de 13 tal rundt om midten), og så kan du vinde ved at have fuld plade (alle 18 tal).

Størrelsen på gevinsterne er forskellige. Det afhænger nemlig af, hvor mange spillere, der har købt en plade til Bingoboxen.

Husk du også har mulighed for at vinde gevinster når du spiller bingo på mobilen.

Nyheder

1 of 15
Forfatter

Ordjonglør, onkelhumor og konkurrencemenneske. Usandsynligt glad for skærmtid i form af alskens medier, serier og film.

Forfatter på Bingomaten.dk

Stine

– Skribent

Alternativer til Danske Spil Bingo

Nyheder