Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks. Disse kan give os en indtjening, når du klikker og opretter dig på siden. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.
Reklame*
modtag bonus hos bingohallen

Bingohallen er Spillehallens nye bingohal med
fyrstelige bonus-tilbud og gratis spil.
Se bonuskoden i vores anmeldelse af Bingohallen.dk.

Bingohallen: Bonuskode & anmeldelse

Er du vild med bingo og banko? Så er der gode nyheder. Der er nemlig kommet en ny bingo-spiller til byen. Han går under navnet Bingohallen.dk og er et af de eneste steder, du pt. kan spille bingo gratis eller for penge. Bingohallen byder i skrivende stund på fire bingospil.

Derudover kan du spille på unikke, danske spilleautomater samt 3D-spilleautomater. Det bedste af det hele er dog Bingohallens velkomstbonus til nye spillere, som lyder på 50 kr. gratis uden brug af bonuskode. Læs hele vores anmeldelse af Bingohallen.dk.

*OBS: Bonusinformationen kan være ændret siden videoen er lavet. I så fald vil du kunne læse den opdaterede bonusinformation i vores anmeldelse. 

Spil hos Bingohallen

Trin 1: Opret konto

Besøg Bingohallen.dk HER. For at få din velkomstbonus på 50 kr., skal du klikke ’Opret konto’. Udfyld derefter formularen og så er du i gang!

trin 1 i oprettelsen
betalingsmuligheder

Trin 2: Modtag bonus

Bingohallen er spritny og vil derfor gerne tiltrække nye medlemmer. Derfor får du en velkomstbonus på 50 kr. gratis, som du kan spille bingo for.

Trin 3: Begynd at spille

Med 50 kr. på hånden, kan du nyde mange timers gratis underholdning – om det er bingo eller spilleautomater, der tænder dig mest.

trin 3 i oprettelsen

Velkomstbonus hos Bingohallen 2018

Information Detaljer
Bingohallen bonus: 50 kr.
Indbetalingsbonus: 100 kr. (efter NemID verificering)
Gennemspilskrav: 1 gang
Tidsfrist: Indenfor 60 dage
Bingohallen: SPIL BINGO
18+ | Omsætningskrav, regler og vilkår gælder

*Reklamelink – alle gennemspilskrav, regler og vilkår gælder

Danske spiludbydere fik 01. januar 2018 endelig grønt lys til at udbyde online bingo. Som det er med nye ting, ønsker Bingohallen også at give bingoglade danskere de bedste betingelser for at få en god oplevelse med bingo. Derfor tilbyder Bingohallen.dk 50 kr. til alle, der opretter en konto hos dem – og det er selvfølgelig helt gratis!

Som det er med nye ting, ønsker Bingohallen også at give bingoglade danskere de bedste betingelser for at få en god oplevelse med bingo.

– Stine, skribent hos Bingomaten.dk

Ikke nok med det, så kan du også få 100 kr. ekstra i indbetalingsbonus, når du validerer din konto med NemID. Indtil da, kan du ikke foretage udbetalinger af eventuelle gevinster eller tilgå din spilkonto efter 30 dage – så husk, at verificere din konto!

Startbonus
Spiludvalg
Kampagner
Kundeservice

Vi kender endnu ikke Bingohallens produkt, men vender stærkt tilbage med anmeldelse.

Forfatter

Ordjonglør, onkelhumor og konkurrencemenneske. Usandsynligt glad for skærmtid i form af alskens medier, serier og film.

Forfatter på Bingomaten.dk

Stine

– Skribent

bonus til bingohallen

Sådan får du din velkomstbonus

Du finder din velkomstbonus ved at besøge Bingohallen.dk og klikke på ’Opret konto’ i øverste højre hjørne. Herefter skal du blot udfylde formularen – bonuskoden vil allerede fremgå af formularen, så den skal du ikke tænke på – og huske at sige ja tak til bonus og Bingobrevet. På den måde får du dine 50 kr. gratis.

1. Besøg Bingohallen.dk og opret en konto – KLIK HER!

2. Udfyld formularen med dine oplysninger og klik ’Ja tak til bonus og Bingobrevet’.

3. Modtag 50 kr. gratis.

4. Spil bingo eller prøv de mange spilleautomater!

Husk, at sige ja tak til bonus og Bingobrevet – på den måde får du dine 50 kr. gratis til at spille bingo for!

– Stine, skribent hos Bingomaten.dk

Det med småt

Din bonus er forbundet med en række regler og vilkår. De 50 kr. skal gennemspilles én gang og du skal huske at tilmelde dig Bingobrevet, for at modtage din bonus. Derudover får du yderligere 100 kr. i indbetalingsbonus, når du har valideret din spilkonto med NemID og foretager din første indbetaling. De 100 kr. skal ligeledes gennemspilles én enkelt gang. Bonussen ryger helt automatisk ind på din spilkonto – du skal derfor ikke gøre noget aktivt selv. Regler og vilkår gælder.

Gratis bingo og tilbud hos Bingohallen

Bingohallen byder i skrivende stund på fire bingo- og bankospil. Du kan således spille Banko, Stjernebingo, Bingo og Sapphire Bingo. Spillene anmelder vi nedenfor. Vil du derfor finde frem til det spil, der passer bedst til dig, så hæng på.

Banko
Bingohallen
tilbyder banko, som du kan spille i tidsrummet 11.00-24.00. Du kender formentlig allerede lidt til banko, men kender du reelt også til forskellen mellem bingo og banko?

En bankoplade består typisk af 27 felter (3×9), hvoraf 12 af felterne er blanke. En bingoplade består derimod af 25 felter (5×5) med tal i alle felter.

Numrene vil løbende blive udtrukket, og din opgave er at krydse/duppe dem af undervejs. Først skal du opnå én række, derefter to rækker på samme plade og til sidst pladen fuld med alle tre rækker.

Kvalitet over hele banko-linjen
Bingohallens version af Banko byder på en farverig og overskuelig brugerflade. Du vil have et fuldt overblik på din skærm og derfor kunne spille med mange plader på én gang. Dertil vil du have mulighed for at chatte med andre spillere, få hjælp undervejs og udvælge præcist hvilken eller hvilke plader, du helst vil have.

Vi er ikke stødt på så god en brugerflade tidligere, hvilket også hænger sammen med, at danske spiludbydere tidligere ikke har måttet udbyde bingo med penge. Af den grund, har de formentlig ikke ønsket at gøre så meget ud af deres banko- og bingospil. Men det har Bingohallen i den grad sørget for!

Banko med progressiv jackpot
Spillet henvender sig især til nybegyndere, men også garvede banko-spillere vil få masser af sjov ud af dette spil. Det hjælper selvfølgelig også på sagen, at du har mulighed for at vinde masser af penge samt en progressiv jackpot, som du kan se vokse sig større i højre hjørne af spillet.

Vi er ikke stødt på så god en brugerflade tidligere, hvilket også hænger sammen med, at danske spiludbydere tidligere ikke har måttet udbyde bingo med penge.

– Stine, skribent hos Bingomaten.dk

Stjernebingo
Du kan spille Stjernebingo hos Bingohallen i tidsrummet 18.00-01.00. En bingoplade består af 25 felter (5×5) med tal i alle felterne. Du skal krydse tallene af, som løbende bliver udtrukket.

I Stjernebingo får du bingo, når du har udfyldt en række, to rækker, tre rækker, fire rækker og fuld plade. Derudover er der også sidegevinster og en progressiv jackpot.

Billige bingoplader og skræddersyet løsning
Spillet har en meget brugervenlig flade, hvor du let kan justere på alt lige fra lyd til dupning og antallet af ønskede plader. Du kan altså nærmest skræddersy dit bingospil efter dine behov. Det gør det perfekt for både nybegyndere og erfarne spillere at gå i kast med.

Du kan købe plader for helt ned til 6 kr. og købe op til 60 plader ad gangen (Vi bliver temmelig imponerede, hvis du kan håndtere så mange plader i løbet af et spil!).

Du har selvfølgelig også mulighed for at skrive med andre bingospillere. På den måde får du altså den velkendte stemning fra bingo i forsamlingshusene lige hjem i stuen – næsten uden at røre en finger.

I Stjernebingo får du bingo, når du har udfyldt en række, to rækker, tre rækker, fire rækker og fuld plade. Derudover er der også sidegevinster og en progressiv jackpot.

– Stine, skribent hos Bingomaten.dk

Bingo
Bingo kan spilles i tidsrummet 11.00-18.00 hos Bingohallen.dk. Spillet er baseret på de samme regler som Stjernebingo. Priserne er dog lidt anderledes her, idet du har mulighed for at købe plader for helt ned til 2,16 kr. stykket.

Du har mulighed for at chatte med andre spillere og justere funktioner, såsom lyd, dupning m.m. Derudover kan du en oversigt over vinderne fordelt på rækkegevinster, fuld plade og sidegevinster.

Sapphire Bingo
Sapphire Bingo lyder ganske raffineret. Spillet er dog ganske nemt at spille. I denne version af bingo kan du spille med brugere fra hele verden.

Chatten foregår på engelsk, men ellers fungerer alt andet fuldstændig som det plejer på dansk. Du har mulighed for at købe plader for ned til 0,40 kr. stykket og kan spille 24 timer i døgnet.

Kampagner og konkurrencer

Bingohallen byder i skrivende stund på en flot velkomstbonus til nye spillere på 50 kr. gratis. Dem får du ved at gå til Bingohallen.dk og klikke på ’Opret konto’, hvorefter du blot skal udfylde formularen med dine oplysninger og validere din konto med NemID.

Bingohallen byder løbende også på spændende kampagner og nyheder omkring bingo, som du gør klogt i at holde øje med. Du kan for eksempel holde øje med kampagner, der udlodder gratis plader til deres banko- eller bingospil. Selvom Bingohallen endnu ikke bugner af kampagner og konkurrencer, kan det svare sig at være tålmodig.

Bingospil hos Bingohallen.dk

Bingohallen inviterer alle indenfor i deres nye bingohal, som byder på fire kvalitetsspil. Du kan spille på forskellige tidspunkter af døgnet og vinde flotte gevinster. Derudover kan du også gå i kast med Bingohallens unikke spilleautomater, som du ikke finder andre steder.

danskbanko
Banko

Spil Banko kl. 11.00-24.00.

badge til kategori

Alletiders
klassiker

stjernebingo
Stjernebingo

Spil Stjernebingo kl. 18.00-01.00.

danskbanko2
Bingo

Spil Bingo kl. 11.00-18.00.

Spilleautomater

Nok fokuserer Bingohallen hovedsageligt på bingo, men når ejeren bag har udviklet helt unikke, danske spilleautomater, hvorfor så ikke tage dem med? Det er vi selvfølgelig kun glade for, at Bingohallen har gjort.

Du finder i skrivende stund således ni unikke, danske spilleautomater, såsom Thors Hammer, Lykkeskrab og Orientexpressen samt 15 3D-spilleautomater, som tæller Pinocchio, Dr. Jekyll & Mr. Hyde og mange andre kendte spil. Du får altså spil, der byder på nostalgi og spil, der byder på moderne 3D-grafik.

Jackpots hos Bingohallen

Du finder i skrivende stund ingen jackpot-spilleautomater hos Bingohallen. Til gengæld kan du ved hvert bingospil kunne spille om en progressiv pulje af penge, der vokser sig større sekund for sekund. Lige nu byder Bingohallen på følgende progressive gevinster:

  • Stjernebingo: 8.543 kr.
  • Bingo: 727 kr.
  • Sapphire Bingo: 727 kr.

Du finder de progressive gevinster ved at klikke ind på et givent banko- eller bingospil. Her vil beløbet fremgå.

Alternativer til www.bingohallen.dk

Casinospil

Du finder desværre ingen casinospil hos Bingohallen. Der kan du i stedet orientere dig mod Spillehallen.dk. Bingohallen fokuserer primært på bingo og for at højne kvaliteten mest muligt ved disse spil, lægger de størstedelen af energien der. Er man fan af banko eller bingo, kan man altså glæde sig over en platform, der går mere op i kvalitet end kvantitet.

Vi er glade for at støde på en operatør, der har
kastet sin fulde kærlighed på bingo.

– Stine, skribent hos Bingomaten.dk

Vi har efterhånden været forbi mange online casinoer, som desværre går mere op i at præsentere et stort udvalg af spil, frem for et mindre udvalg af kvalitetsspil, som man til gengæld virkelig kan regne med. Vi er glade for at støde på en operatør, der har kastet sin fulde kærlighed på bingo.

Kontakt Bingohallen: Kundeservice og support

Hvis du vil i kontakt med Bingohallen, kan du gøre det på flere måder. Du kan kontakte kundesupport via mail eller live chat.

Du kan sende en mail til kundeservice på kundecenter@bingohallen.dk i hverdage kl. 08.00-16.00 og kl. 20.00-23.00. I weekenden samt på helligdage kan du få svar kl. 11.00-13.00, kl. 15.00-17.00 og kl. 20.00-23.00.

Vil du kontakte support via live chat, kan du gøre det på hverdage kl. 10.00-15.00 og kl. 20.00-23.00. I weekenden og på helligdage kan du live chatte kl. 11.00-13.00, kl. 15.00-17.00 og kl. 20.00-23.00.

Bingohallen på mobil

Du kan indtil videre kun spille bingo fra computeren, men bare rolig – bingo på mobil er på trapperne hos Bingohallen.dk. Indtil da, kan du jo snildt prøve dine færdigheder af på computeren og følge med i Bingohallens spændende nyheder på Bingohallen.dk under ’Nyheder’.

Anmeldelse af Bingohallen.dk

Eftersom det først pr. 01.01.2018 er blevet tilladt for danske spiludbydere at tilbyde bingo med penge, har vi været spændte på denne udvikling. Bingohallen sørgede heldigvis for at være i topform til 2018 med en hjemmeside, der næsten giver fuld plade hos os!

Bingohallen tilbyder alle nye spillere en fair chance for at komme i gang med bingo ved at give 50 kr. gratis med krav om blot én gennemspilning. Det er i vores øjne en fremragende bonus.

Selvom vi er triste over ikke at kunne spille på mobilen opvejes det af, at vi trods alt kan spille bingo på desktop og har en meget større brugerflade at gøre godt med. Skal du håndtere mange plader ad gangen, anbefaler vi derfor at du bruger computer – medmindre, du anvender automatisk dupning.

Bingohallen tilbyder alle nye spillere en fair chance for at komme i gang med bingo ved at give 50 kr. gratis med krav om blot én gennemspilning.

– Stine, skribent hos Bingomaten.dk

Udvalget af spilleautomater består af unikke, danske spil, som du formentlig genkender fra din lokale spillehal. Derudover får du eminent underholdning i 3D-spilleautomaterne, som byder på virkelig flotte videosekvenser og fede funktioner.

Det overordnede indtryk af Bingohallen fejler altså ikke noget, selvom man fortsat kan se skønhedsfejl hist og her, fordi de trods alt er i opstartsfasen.

Skal vi sætte et midlertidigt lille minus ved bingo-udbyderen er det manglen på kampagner og konkurrencer. Vi er dog ikke i tvivl om, at der kommer mere fra den hånd og vi venter gerne i spænding!

Nyheder

Cookiepolitik

Introduktion   Vi ønsker at være gennemsigtige over for vores brugere om, hvordan vi indsamler og bruger deres…

Fortrolighedspolitik

Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan vi behandler dine personoplysninger, der kan indsamles ved…

FAQ

Hvordan foretager jeg en indbetaling eller udbetaling?
Hvis du ønsker at indbetale penge til din spilkonto, skal du klikke på ’Konto’ i toppen af skærmen. Derefter skal du vælge ’Kassen’ og indtaste det beløb, du ønsker at indbetale. Proceduren er den samme for udbetalinger.

Har Bingohallen live chat?
Ja. Du finder live chatten på forsiden af Bingohallen i venstre side af skærmen.

Har Bingohallen en velkomstbonus?
Det kan du tro. Binghallen tilbyder nye medlemmer 50 kr. gratis med et gennemspilskrav på kun én enkelt gang. Derudover får du 100 kr., når du indbetaler første gang til din spilkonto.

Kan man spille casino hos Bingohallen?
Du kan desværre ikke spille casino hos Bingohallen.dk – det kan du til gengæld hos Spillehallen.dk.

Kan man spille bingo på mobil?
Du kan endnu ikke spille bingo på mobilen – de lover dog, at det snart er på vej. Indtil da kan du nyde den store brugerflade, som du får på computeren og virkelig giver dig overblik over alle dine bingoplader.

Kan man spille bingo gratis?
Ja, på sin vis. For du kan nemlig få 50 kr. gratis som nyt medlem af Bingohallen. Det kræver blot, at du opretter dig som medlem og validerer din konto inden for 30 dage med NemID, således at du kan få udbetalt eventuelle vundne gevinster.

Web Analytics
18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold