Få din velkomstbonus til Bingosjov

Hvis du overvejer at oprette en konto hos Bingosjov, så skal du da ikke gå glip af velkomstbonussen. Velkomstbonussen kan godt nok ikke bruges til bingospillene, men så kan du få lidt variation i casino-afdelingen.

Selvom der ikke er nogen velkomstbonus til bingo, så kan du heldigvis spille med for ganske få penge, og så er der faktisk også gratis bingo hver dag mellem kl. 20.00 og kl. 21.00.

Der er også mange andre kampagner både faste og midlertidige, som du kan få stor gavn og glæde af.

Det får du i velkomstbonus

Her kan du se, hvad du får i velkomstbonus hos Bingosjov, og hvordan du får fat i din velkomstbonus.

Velkomstbonussen består af:

  • 50 gratis spins til Starburst ved oprettelse
  • 100 % igen på din første indbetaling op til 2.000 kroner
  • 100 spins ekstra til Starburst
  • 75 % bonus på din anden indbetaling op til 1.500 kroner
  • 50 % bonus på din tredje indbetaling op til 500 kroner

De 50 gratis spins venter på dig, så snart du har oprettet kontoen. Du skal altså blot finde frem til Starburst-automaten, og så er det bare at gå i gang med de 50 runder. Dine gratis spins har en værdi af 1 krone pr. spin. Du har 30 dage til at bruge dine gratis runder. Herefter skal du gennemspille dine gevinster 60 gange, inden der er gået 60 dage. Du kan maks. vinde 25.000 kroner med dine gratis chancer.

Sådan får du din bonus

Følg vores trin-for-trin vejledning herunder, og så kan du ganske snart være i besiddelse af den første del af velkomstbonussen hos Bingosjov. Husk, du behøver ikke indløse alle elementerne af den fulde velkomstpakke.

Sådan gør du:

1. Gå til Bingosjov – klik her!

2. Opret en konto

3. Der venter 50 spins til dig på Starburst

4. Indbetal penge. Du får 100 % på din første indbetaling.

5. Er din første indbetaling på mindst 500 kr., så får du 100 spins ekstra til Starburst.

Du får yderligere bonus på både din anden og tredje indbetaling, hvis du ønsker det.

Regler og vilkår gælder.

Brug din bonus på spilleautomaterne

Din velkomstbonus hos Bingosjov kan kun bruges på spilleautomaterne. Du kan ikke bruge den på hverken Bingoquiz eller på bordspillene.

Der er til gengæld mere end rigeligt med spilleautomater, du kan vælge imellem. Der er alle de mest populære og eftertragtede fra store spiludviklere som både Netent og Play ‘n’ Go.

Der er f.eks. Jack and the Beanstalk, Jack Hammer 2 og Aloha fra Netent. Så er der Samba Carnival, Crazy Cows og Gemix fra Play ‘n’ Go.

Hvis du leder efter en automat i en bestemt kategori eller indenfor et bestemt tema, så har Bingosjov gjort det en smule lettere ved at inddele spillene i kategorier som: Dyr, film og tv, lækkerier, science fiction, højtider, feriestemning, glitter, mytologi, mystik og action og i haven.

Disse kategorier kan gøre det en smule lettere at navigere rundt og finde frem til de helt rigtige spil. Du har dog mulighed for at afprøve alle automaterne gratis i funktionen ‘for sjov’, så du behøver ikke at beslutte dig på forhånd.

få din bonus cta

Seneste nyt