Gamle Ole

Gamle Ole også kendt som tal nummer 90!
Du kan spille Gamle Ole bingo døgnet rundt,
og så kan du vinde en jackpot på mindst 1.000 kr.

Om spillet

Gamle Ole er navnet på et af de Bingospil, du finder hos Danske Spil. Spillet er opkaldt efter nummer 90, der i bingo kaldes for Gamle Ole. Spillet er samtidig inspireret af den originale form for bingo, hvilket både ses i pladernes og spillets design.

Sådan foregår det

Inde i spillet har du nogle minutter til at vælge og købe de plader, du gerne vil have. Der er 90 kugler i spillet med hver deres tal fra 1-90. En stemme råber tallene op, men du kan også se tallene på skærmen. Du kan se de seneste fem tal, der er blevet trukket. Stemmen lyder en smule træt i det, men det passer måske meget godt til en Gamle Ole!

Du skal ikke stresse over at krydse tallene af, for det gør computeren helt automatisk for dig.

Øverst i venstre hjørne kan du se en oversigt, hvor du både kan se, hvor mange plader du har købt, hvor mange spillere der deltager, og hvor mange plader der er købt i alt.

Lige ved siden af denne oversigt, kan du se, hvilke gevinster der kan vindes i spillet. Gevinsternes størrelse afhænger af hvor mange spillere, der deltager og hvor mange plader disse deltagere har købt.

Yderst til højre kan du se størrelsen og beløbet for jackpotten. Her kan du også se, ved hvor mange kugler at jackpotten bliver udløst ved.

Nederst til højre er der en chat-skærm, hvor du kan kommunikere med de andre spillere, der deltager i bingospillet.

Pladerne i Gamle Ole

En stribe i Gamle Ole Bingo består af seks rækker med tre gange ni felter. I Gamle Ole Bingo er det ikke alle felterne, der er fyldt ud med tal. Der er 15 felter på en plade, der udfyldt med tal. De resterende 12 felter på hver plade, er tomme.

Når du køber en plade, så får du en hel stribe med de seks rækker. En plade koster kun tre kroner, så det er meget overskueligt at spille med, og man kan derfor sagtens købe flere plader.

Gevinster

Du kan vinde gevinster med en række vandret, to rækker vandret, tre rækker vandret, også kaldt fuld plade, og så er der sidegevinst.

Størrelsen på gevinsterne afhænger af, hvor mange deltagere der er i spillet, og hvor mange plader, der er blevet købt.

Jo flere rækker du vinder på, desto større en gevinst vinder du. Du kan så også vinde den progressive jackpot, der er på mindst 1.000 kroner. Hver gang der bliver spillet i Gamle Ole bingo, så går en del af disse penge til jackpotten.

Nyheder

1 of 2
Forfatter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque convallis egestas nunc, ac feugiat arcu. Laoreet vel nulla sit amet magna non mauris.

Gevinstchancer

Gamle Ole har en tilbagebetalingsprocent på 55 %. Dine chancer for at vinde en gevinst, er forskellige. Det er nemlig antallet af spillere, der har indflydelse på dine chancer. Chancen for at du vinder den progressive jackpot er på 1 ud af 138.671.

Gamle Ole er noget for dig, hvis..

Hvis du gerne vil spille bingo med en billig plade pris, og du holder af de traditionelle bingoplader, så er Gamle Ole bingo noget for dig. Spillet har åbent døgnet rundt, så du kan spille med, lige når det passer dig.

Her kan du spille bingo online

Bingoside

Vurdering

Værd at vide

Opret konto