Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks. Disse kan give os en indtjening, når du klikker og opretter dig på siden. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.
Reklame*

Gamle Ole

Gamle Ole også kendt som tal nummer 90!
Du kan spille Gamle Ole bingo døgnet rundt,
og så kan du vinde en jackpot på mindst 1.000 kr.

Om spillet: Gamle Ole

Gamle Ole er navnet på et af de Bingospil, du finder hos Danske Spil. Spillet er opkaldt efter nummer 90, der i bingo kaldes for Gamle Ole. Spillet er samtidig inspireret af den originale form for bingo, hvilket både ses i pladernes og spillets design.

Sådan spiller du Gamle Ole

Inde ved spillet har du nogle minutter til at udvælge og købe de plader, du gerne vil have. Der er 90 kugler i Gamle Ole med hver deres tal fra 1-90. En stemme råber tallene op, men du kan også se tallene på skærmen. Du kan se de seneste fem tal, der er blevet trukket. Stemmen lyder en smule træt i det, men det passer måske meget godt til en Gamle Ole!

Du skal ikke stresse over at krydse tallene af, for det gør computeren for dig.

Øverst i venstre hjørne kan du se en oversigt, hvor du både kan se, hvor mange plader du har købt, hvor mange spillere der deltager, og det antal plader, der er købt i alt.

Stemmen lyder en smule træt i det, men det passer måske meget godt til en Gamle Ole!

– fra artiklen

Lige ved siden af denne oversigt, kan du se, hvilke gevinster der kan vindes i spillet. Gevinsternes størrelse afhænger af hvor mange spillere, der deltager og hvor mange plader disse deltagere har købt.

Yderst til højre kan du se størrelsen og beløbet for jackpotten. Her kan du også se, ved hvor mange kugler at jackpotten bliver udløst ved.

Nederst til højre er der en chat-skærm, hvor du kan kommunikere med de andre spillere, der deltager i bingospillet.

Der er mange udtryk i bingo, hvis du vil have et ordentligt overblik over dem kan du klikke ind på vores ordbog.

Pladerne i Gamle Ole

En stribe i Gamle Ole Bingo består af seks rækker med tre gange ni felter. I Gamle Ole Bingo er det ikke alle felterne, der er fyldt ud med tal. Der er 15 felter på en plade, der udfyldt med tal. De resterende 12 felter på hver plade, er tomme.

Når du køber en plade, så får du en hel stribe med de seks rækker. En plade koster kun tre kroner, så det er meget overskueligt at spille med, og man kan derfor sagtens købe flere plader.

Gevinster & præmier

Du har mulighed for at vinde gevinster med en række vandret, to rækker vandret, tre rækker vandret, også kaldt fuld plade, og så er der sidegevinst.

Størrelsen på gevinsterne afhænger af, hvor mange deltagere der er i spillet, og hvor mange plader, der er blevet købt.

Størrelsen på gevinsterne afhænger af, hvor mange deltagere der er i spillet, og hvor mange plader, der er blevet købt.

– fra artiklen

Jo flere rækker du vinder på, desto større en gevinst vinder du. Du har også chancen for at vinde den progressive jackpot på mindst 1.000 kroner. Hver gang der bliver spillet i Gamle Ole bingo, går en del af disse penge til jackpotten.

Du kan være heldig, at flere af bingoudbyderne giver dig en gratis velkomstbonus når du besøger deres hjemmeside for første gang.

Forfatter

Ordjonglør, onkelhumor og konkurrencemenneske. Usandsynligt glad for skærmtid i form af alskens medier, serier og film.

Forfatter på Bingomaten.dk

Stine

– Skribent

Gevinstchancer i Gamle Ole

Gamle Ole har en tilbagebetalingsprocent på 55 %. Din chance for at vinde varierer. Det er nemlig antallet af spillere, der har indflydelse på dine chancer. Chancen for at du vinder den progressive jackpot er på 1 ud af 138.671.

Spil Gamle Ole i dag

Hvis du vil spille bingo med en billig pladepris, og du holder af de traditionelle bingoplader, så er Gamle Ole bingo noget for dig. Spillet har åbent døgnet rundt, så du kan spille med, lige når det passer dig.

Du kan også prøve den super old school Banko Hallen hos Danske Spil Bingo. Der er jackpotten på mindst 5.000 kr.

Alternativ til Danske Spil Bingo

Nyheder

Cookiepolitik

Introduktion Vi ønsker at være gennemsigtige over for vores brugere om, hvordan vi indsamler og bruger…

Fortrolighedspolitik

Introduktion Med denne fortrolighedspolitik ønsker, vi at informere alle vors besøgende på vores side ('dig')…
Web Analytics
18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold