LeoVegas udlodder en halv mio. kroner – hver uge!

Alle links, der indeholder en *, er affiliatelinks. Vi får muligvis en andel af salget fra de links, der er placeret på denne side
Reklame*

LeoVegas forkæler alle medlemmer i hele april måned med en præmiepulje på svimlende 2,5 millioner kroner, inklusive free spins hver søndag! Læs med og se, hvordan du deltager.

»Deltag i dag om 2,5 mio. kroner«

2,5 millioner kroner på spil!

I anledning af, at LeoVegas har lanceret den spritnye spilleautomat Swipe and Roll har de proppet gaveboden med kontante præmier. Fra den 19. marts til og med den 22. april kan du således få del i en samlet præmiepulje på 2,5 million kroner.

Læs også vores anmeldelse af: LeoVegas

Deltag i dag og vind kontante præmier

For at deltage skal du hver uge samle på lodder, når du spiller på LeoVegas’ retrospil, som du finder på forsiden ved at besøge leovegas.dk. For hver 1.000 kroner, du spiller for, får du et lod. Du kan maks. få 10 lodder pr. dag. Dermed er du med i hver uges lodtrækning om 500.000 kroner.

Hvis du ikke vinder på dine lodder i ugelodtrækningen bliver dine lodder ført videre til næste uges lodtrækning. Det fortsætter LeoVegas med, indtil du vinder eller kampagnen slutter.

Husk, at er du endnu ikke medlem af LeoVegas, kan du hurtigt og nemt oprette dig – helt gratis – for at deltage i konkurrencen.

1. Log ind eller opret dig hos LeoVegas – KLIK HER!

2. Vælg din ønskede velkomstbonus.

3. Spil retrospil og deltag i konkurrencen om 2,5 mio. kroner.

Har du prøvet: Gratis bingo

Fyld din søndag med free spins!

Du kan også krydre din søndag med en omgang free spins. Det eneste, du skal gøre, er at gå til spilleautomaten Swipe and Roll mellem kl. 12 og 16 for at udløse dine free spins.

Swipe and Roll er en del af LeoVegas Originals, som er eksklusive spil skabt af LeoVegas for at gøre din spiloplevelse endnu bedre.

I spilleautomaten Swipe and Roll bliver du taget tilbage i 50’erne i et cafeteria med old school-hjul. Automaten er udviklet af NetEnt og byder på fem hjul og 20 gevinstlinjer.

Spil Swipe and Roll – KLIK HER!

Hent 50 kroner gratis hos LeoVegas i dag!

Som nyt medlem af LeoVegas får du en række fordele. Du kan således vælge mellem forskellige velkomstbonusser, der giver dig fordele som ny spiller. LeoVegas tilbyder dig således 50 kroner – kvit og frit – bare for at oprette dig hos dem. Det kræver ingen indbetaling.

Derudover kan du få en Live Casino Bonus på 100% op til 2.500 kroner på din første og anden indbetaling. Du kan også få en 125% indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og 50 free spins. LeoVegas byder derfor på bonusser til enhver smag – om du er til gratis penge, indbetalingsbonusser eller free spins.

Hent din velkomstbonus i dag:

1. Opret dig hos LeoVegas – KLIK HER!

2. Vælg din ønskede velkomstbonus.

3. Deltag i konkurrencen om 2,5 mio. kroner.

»Få 50 kroner gratis – KLIK HER!«

Regler og vilkår gælder.

Seneste nyt
Web Analytics