LeoVegas udlodder free spins og pulje på 50.000 kr.

Alle links, der indeholder en *, er affiliatelinks. Vi får muligvis en andel af salget fra de links, der er placeret på denne side
Reklame*

LeoVegas har piftet din februar og marts måned ekstra op med free spins hver søndag samt en ugentlig pulje på 50.000 kr., som 10 heldige spillere kan få del i – er du en af dem?

»Vind en iPhone X eller 8.000 kr.«

Vind masser af free spins og kontanter

LeoVegas er absolut ikke bleg for at stable store konkurrencer på benene, som byder på lige dele free spins og kolde kontanter. Kampagnen går under navnet ’Wonderful Weekends’ og løber fra 23. februar til og med 18. marts 2018. Du kan dermed stadig nå at være med i kapløbet om både free spins og kontanter.

Læs også vores anmeldelse af: LeoVegas.

Vind iPhone X eller op til 8.000 kr.

’Wonderful Weekends’ består af tre kampagnedele: Mystery Prizes, Lodtrækning og Søndags-spins.

Mystery Prizes

I Mystery Prizes løber du ind i fjerde og sidste runde af kampagnen. Her kan du mellem den 16. marts og 18. marts spille på spilleautomaten Moon Princess, hvor den lavest gyldige indsats for at deltage er 6 kr. per spin. Vinder du i Mystery Prizes, vil du få direkte besked og skal derefter blot kontante kundeservice. Hver vinder af Mystery Prizes vinder en iPhone X og modtager en værdikode til brug på LeoVegas’ præmieside, hvor de kan bestille præmie eller vælge et kontant alternativ på 8.000 kr.

Få 50 kr. gratis hos LeoVegas – KLIK HER!

Søndags-spins

Hver søndag giver LeoVegas også free spins væk. Du skal blot gå til spilleautomaten Witchcraft Academy mellem kl. 12-16 18. marts for at sætte ekstra spin på din søndag.

Lodtrækning

For hver 1.000 kr., du omsætter for i Moon Princess eller i Witchcraft Adacemy-spilleautomaten får du ét lod. Du kan modtage maks. 10 lodder per dag. I hver lodtrækning findes ti vindere, som hver vinder 5.000 kr. Alle vindere bliver offentliggjort på LeoVegas’ kampagneside.

Vind fede gevinster i: Gratis bingo.

Deltag i Wonderful Weekends og vind

For at deltage i Wonderful Weekends, skal du blot logge ind og følge nedenstående trin.

1. Log ind eller opret dig hos LeoVegas – KLIK HER!

2. Omsæt for 1.000 kr. eller mere i spilleautomaten Moon Princess mellem den 16.-18. marts.

3. Modtag dit lod og vær med i konkurrencen om fede præmier.

Vind ny iPhone X hos LeoVegas – KLIK HER!

Opret dig og få 50 kr. gratis hos LeoVegas

Er du endnu ikke medlem af LeoVegas, kan du heldigvis hurtigt blive det og få del i de mange kampagner og gevinster, LeoVegas ugentligt udlodder. Som nyt medlem får du endda en ekstra fordel, idet du får valget mellem en række velkomstbonusser, såsom 50 kr. gratis uden indbetaling, indbetalingsbonusser på op til 10.000 kr. + 50 free spins eller en live casino bonus på 100% op til 2.500 kr. på dine to første indbetalinger.

Få din velkomstbonus:

1. Opret dig hos LeoVegas – KLIK HER!

2. Vælg din velkomstbonus.

3. Deltag i Wonderful Weekends-kampagnen.

»Få 50 kr. gratis – KLIK HER!«

Regler og vilkår gælder.   

 

 

 

 

Seneste nyt
Web Analytics