Mega Jackpot

Bingospillet Mega Jackpot har ikke sit navn for ingenting.
Du kan nemlig vinde en jackpot på mindst 30.000 kroner!
Mega Jackpot holder åbent døgnet rundt.

Om spillet

Mega Jackpot er navnet på det bingospil hos Danske Spil, der både har den dyreste pladepris og den største jackpot. Spillet har en gennemgående lilla farve og rundt omkring er der store skinnende diamanter.

Sådan foregår det

Når du kommer ind i spillet, så har du nogle minutter til at vælge og købe plader. Du kan enten vælge tilfældige plader ved at klikke frem og tilbage på pilen, alt efter hvor mange plader, du ønsker at købe. Alternativt så kan du selv vælge dine plader ved at scrolle op og ned mellem pladerne.

Når du vælger en plade, så bliver den markeret og træder mere frem i farven.
Tallene fra 1-75 indgår i spillet. En stemme siger tallene højt, men du kan også se dem på skærmen. Tallene bliver automatisk krydset af, så du skal ikke bekymre dig om, om du går glip af nogle tal.

I spillet er der ude til højre en chatboks, hvor du har mulighed for at skrive sammen med de andre deltagere i spillet.

Øverst i venstre hjørne finder du en oversigt. Her kan du både se, hvor mange plader du selv har, hvor mange spillere, der deltager, hvor mange plader der i alt er købt, og så kan du se pladeprisen. Lige ved siden af kan du se en oversigt over den samlede pulje med de gevinster, du har mulighed for at vinde. Helt yderst i højre hjørne har du mulighed for at se, hvilket beløb jackpotten er på. Her kan du samtidig se, hvor mange kugler der skal til, før at jackpotten bliver udtrukket.

Pladerne i Mega Jackpot

En plade i Mega Jackpot er en kvadrat der består af fem gange fem felter. Der er altså 25 felter i alt, hvoraf de alle er udfyldt med tal. Når man køber en plade i Mega Jackpot, så får man en stribe med tre plader. Der er altså 75 tal pr. plade.

En plade koster 30 kroner, og er Danske Spils dyreste bingospil. Det er til gengæld også det bingospil, hvor du kan vinde den største jackpot.

Gevinster

Du kan vinde gevinster på følgende måde i Mega jackpot: en vandret, lodret eller diagonal række. Du kan også vinde fra to og op til fem vandrette rækker. Fem vandrette række svarer til fuld plade. Derudover er der også mulighed for at vinde sidegevinst.

Når en spiller har vundet, så dukker der en boks op på skærmen, hvor du og de andre spillere kan se hvem og hvor meget, der er blevet vundet. Hvis flere spillere vinder samtidig, så bliver gevinsten delt imellem dem.

Undervejs i spillet kan du også øverst se, hvilke spillere, der er tættest på at få bingo og derfor vinde en gevinst.

Størrelsen på gevinsterne varierer efter, hvor mange spillere der deltager i spillet. Jo flere spillere, desto større er dine chancer for at vinde. Konkurrencen er til gengæld også større, jo flere spillere der er med.

Du kan også vinde den progressive jackpot, der er på mindst 30.000 kroner. Jackpotten starter ud på de 30.000 kroner, men den bliver ved med at vokse, indtil den bliver vundet. Herefter starter jackpotten igen forfra.

Nyheder

1 of 2
Forfatter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque convallis egestas nunc, ac feugiat arcu. Laoreet vel nulla sit amet magna non mauris.

Gevinstchancer

Dine chancer for at vinde en gevinst er forskellige. Det afhænger nemlig af hvor mange spillere, der deltager i spillet. Den teoretiske tilbagebetalingsprocent for spillet er 55 %. Dette betyder, at mere end halvdelen af de spillede penge ryger retur som gevinster til spillerne.

Din chance for at vinde jackpotten er på 1 ud af 138.671.

Mega Jackpot er noget for dig, hvis..

Hvis du gerne vil spille bingo, men du samtidig også gerne vil vinde store gevinster, så er Mega Jackpot det helt rigtige bingospil for dig. Spillet har døgnåbent, så du kan spille, når du har lyst. Der skal dog være nok spillere til, før at spillet kan gå i gang.

Her kan du spille bingo online

Bingoside

Vurdering

Værd at vide

Opret konto