Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks. Disse kan give os en indtjening, når du klikker og opretter dig på siden. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.
Reklame*

Mega Jackpot

Bingospillet Mega Jackpot har ikke sit navn for ingenting.
Du kan nemlig vinde en jackpot på mindst 30.000 kroner!
Mega Jackpot holder åbent døgnet rundt.

Om spillet: Mega Jackpot

Mega Jackpot er et bingospil hos Danske Spil, der både har den dyreste pladepris og den største jackpot. Spillet har en gennemgående lilla farve og rundt omkring er der store skinnende diamanter.

Sådan spiller du Mega Jackpot

Når du sætter fod i Mega Jackpot-spillet, har du enkelte minutter til at bestemme, hvilke plader, du vil købe. Du kan enten vælge tilfældige plader ved at klikke frem og tilbage på pilen, alt efter hvor mange plader, du ønsker at købe. Alternativt så kan du selv vælge dine plader ved at scrolle op og ned mellem pladerne.

Når du vælger en plade, så bliver den markeret og træder mere frem i farven. Tallene fra 1-75 indgår i spillet. En stemme siger tallene højt, men du kan også se dem på skærmen. Tallene bliver automatisk krydset af, så du skal ikke bekymre dig om, om du går glip af nogle tal.

I Mega Jackpot bliver tallene automatisk krydset af, så du ikke skal bekymre dig om, om du går glip af nogle tal.

– fra artiklen

I spillet er der ude til højre en chatboks, hvor du har mulighed for at skrive sammen med de andre deltagere i spillet.

Øverst i venstre hjørne kan du se en oversigt. Her kan du både se, hvor mange spilleplader du selv har, hvor mange spillere, der deltager, hvor mange plader der i alt er købt. Derudover kan du se pladeprisen. Ved siden af kan du se en oversigt over den samlede pulje med de gevinster, du har mulighed for at vinde. Helt yderst i højre hjørne har du mulighed for at se, hvilket beløb jackpotten er på. Her kan du samtidig se, hvor mange kugler der skal til, før at jackpotten bliver udtrukket.

Der er mange specielle udtryk og navne på tal i bingo, lær dem alle sammen at kende her. 

Pladerne i Mega Jackpot

En plade i Mega Jackpot er en kvadrat der består af 5 x 5 felter. Der er således 25 felter i alt, hvoraf de alle er udfyldt med tal. Når man køber en plade i Mega Jackpot, så får man en stribe med tre plader. Der er altså 75 tal pr. plade.

En plade koster 30 kroner, og er Danske Spils dyreste bingospil. Det er til gengæld også det bingospil, hvor du kan vinde den største jackpot.

Gevinster & præmier

Du kan få fingrene i gevinster på følgende måde i Mega jackpot: en lodret, vandret, eller diagonal række. Du kan også vinde fra to og op til fem vandrette rækker. Fem vandrette række svarer til en fuld spilleplade. Der er desuden mulighed for at vinde sidegevinster.

Når en spiller har vundet, så dukker der en boks op på skærmen, hvor du og de andre spillere kan se hvem og hvor meget, der er blevet vundet. Er der flere vindere, der vinder samtidig, bliver præmien delt ligeligt imellem dem.

Jackpotten starter ud på 30.000 kroner og bliver ved med at vokse, indtil den bliver vundet. Prøv lykken i dag!

– Stine, skribent hos Bingomaten.dk

Undervejs i spillet kan du også øverst se, hvilke spillere, der er tættest på at få bingo og derfor vinde en gevinst.

Størrelsen på gevinsterne varierer efter antallet af spillere, der deltager i Mega Jackpot. Jo flere spillere, jo større er dine chancer for at vinde. Konkurrencen er til gengæld også større, jo flere spillere der er med.

Du kan også vinde den progressive jackpot, der er på mindst 30.000 kroner. Jackpotten starter ud på de 30.000 kroner, men den bliver ved med at vokse, indtil den bliver vundet. Herefter starter jackpotten igen forfra.

Er du klar til at vinde den store gevinst? Afprøv dit held hos Mega Jackpotten i dag!

Du har også mulighed for at vinde store præmier når du spiller bingo på mobilen, læs mere om om det her.

Forfatter

Ordjonglør, onkelhumor og konkurrencemenneske. Usandsynligt glad for skærmtid i form af alskens medier, serier og film.

Forfatter på Bingomaten.dk

Stine

– Skribent

Gevinstchancer i Mega Jackpot bingo

Mulighederne for at vinde en gevinst afhænger af flere ting. For eksempel af, hvor mange deltagere, der er i spillet. Den teoretiske tilbagebetalingsprocent for spillet er 55 %. Dette betyder, at mere end halvdelen af de spillede penge ryger retur som gevinster til spillerne.

Din chance for at vinde jackpotten i Mega Jackpot er på 1 ud af 138.671.

Spil Mega Jackpot i dag

Hvis du har lyst til at spille bingo, men du samtidig også gerne vil vinde store gevinster, så er Mega Jackpot det helt rigtige bingospil for dig. Spillet har døgnåbent, så du kan spille, når du har lyst. Der skal dog være nok spillere til, før at spillet kan gå i gang.

Alternativer til Danske Spil Bingo

Nyheder

Cookiepolitik

Introduktion Vi ønsker at være gennemsigtige over for vores brugere om, hvordan vi indsamler og bruger…

Fortrolighedspolitik

Introduktion Med denne fortrolighedspolitik ønsker, vi at informere alle vors besøgende på vores side ('dig')…
Web Analytics
18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold