Deltag i Vera & John’s julekalender 2017!

Reklame*

Vera & John har ringet julen ind med en gevinstfyldt og fantastisk julekalender. Selvom vi er et lille stykke inde i december, kan du stadig være med i kapløbet om kontanter, free spins og andre julegodter! Så læn dig tilbage, nyd den søde juletid og masser af spændende konkurrencer og gevinster.

»Åbn dagens julelåge«

Vera & John’s julekalender 2017

Vera & John er selvfølgelig også hoppet med på julevognen og har pyntet op med gran, sne og nissehuer i anledning af december. Vera & John er vant til at forkæle deres mange medlemmer og ser kun julen som en ekstra god anledning til at sætte endnu flere gevinster på højkant. Derfor kan du nu deltage i Vera & John’s julekalender 2017.

Vera & John’s julekalender 2017 – deltag her!

Vind Free Spins og deltag i turneringer

Vera & John har fyldt julesokkerne med free spins, turneringer, lodtrækninger, spændende gaver og meget andet, som ligger klar og venter på dig. Og du kan sagtens være med – for kampagnen løber fra 1. december 2017 til 1. januar 2018.

Læs også vores anmeldelse af: Vera & John.

Sådan deltager du i Vera & John’s julekalender 2017

For at finde ud af, hvad Vera & John har i julesækken til dig, skal du logge ind eller oprette dig hos Vera & John. Derefter skal du tjekke din konto hver dag i december klokken 11.00. Hvis du misser en låge, vil den desværre gå tabt.

1. Log ind eller opret dig hos Vera & John – klik her!

2. Find julekalenderen på forsiden af Vera & John.

3. Åbn dagens låge.

Vera & John’s julekalender 2017 – åbn dagens låge!

Forsød julen med masser af ekstra julegaver

Hos Vera & John skal du ikke tænke på, om du har været artig eller uartig – der er gevinster på højkant til alle! Og hvem kunne ikke godt tænke sig, at forsøde sin jul med ekstra julegaver til familien og sig selv, en rejse til varmere himmelstrøg eller noget helt tredje?

Underholdning til julefrokosten? – Prøv Gratis banko.

Er Vera & John’s julekalender 2017 ikke nok? Prøv deres velkomstbonus

Kan du klare flere julegaver i år? Godt, for så er der endnu en god en af slagsen, som du kan få fingrene i – og endda med det samme! Som nyt medlem af Vera & John-familien, får du nemlig en velkomstbonus på 200% samt 100 free spins på din første indbetaling.

Det betyder, at hvis du eksempelvis indsætter 100 kr., får du 200 kr. ekstra – kvit og frit – til at spille for af Vera & John. Ikke nok med det, så får du en bonus på 100% og yderligere 100 free spins anden gang, du indbetaler.

Få din velkomstbonus:

1. Opret dig hos Vera & John – klik her!

2. Udfyld formularen med de nødvendige oplysninger.

3. Lav en indbetaling på minimum 100 kr.

4. Modtag din bonus.

5. Deltag i Vera & John’s julekalender 2017 og mange andre konkurrencer, spil med mere.

»Få 200% velkomstbonus« 

Regler og vilkår gælder.

 

 

Seneste nyt
Web Analytics