Prøv seks bingospil hos Danske Spil

Hos Danske Spil er der seks bingospil, du kan give dig i kast med. Den største adskillelse ved de forskellige bingospil er pladeprisen og størrelsen på jackpotten. Det hænger ofte sådan sammen, at den højeste pladepris også repræsenterer den største jackpot.

Det er super fedt, at bingospillene hos Danske Spil er med progressive jackpots. Bingogevinster er ofte nogle små størrelser, men altså ikke hos Danske Spil.

Seks progressive puljer

Der er seks bingospil hos Danske Spil, og derfor er der også seks progressive jackpots. Herunder kan du se de seks jackpots oplistet.

  • 1 krone bingo: jackpot på mindst 1.000 kroner
  • Game Ole: jackpot på mindst 1.000 kroner
  • Banko Hallen: jackpot på mindst 5.000 kroner
  • Klassisk bingo: jackpot på mindst 10.000 kroner
  • Stjernedrys: jackpot på mindst 10.000 kroner
  • Mega jackpot: jackpot på mindst 30.000 kroner

Bingo er et meget solidarisk spil. Hvis flere spillere vinder samtidig, så bliver gevinsterne fordelt imellem dem. Dette gælder også for jackpot-gevinster.

1 krone bingo

1 krone bingo er som navnet antyder bingo til kun én krone. Så bliver det ikke meget billigere. Du kan altså købe en plade til den nette sum af en krone, og så kan du være med i kampen om rækkegevinster, fuld plade eller hvis du er rigtig heldig: jackpotten på mindst 1.000 kroner.

Du kan spille med døgnet rundt, så det er ingen hindring, om du er en natteravn, eller om du har bedst tid om morgenen.

Gamle Ole

Gamle Ole bingo er opkaldt efter det legendariske bingotal nummer 90 – det sidste tal i rækken. I Gamle Ole koster det kun tre kroner pr. plade, så det er ganske overskueligt at deltage i spillet. Du kan deltage døgnet rundt, der begynder et nyt spil hele tiden. På bingoforsiden hos Danske Spil kan du se, hvor mange deltagere der er netop nu, og hvor lang tid der er til det næste spil går i gang.

Du kan som nævnt længere oppe vinde en jackpot på mindst 1.000 kroner.

Bankohallen

Nu bliver det ægte nostalgi. På Bankohallen træder vi ind i et univers som minder om en vaskeægte bankohal. Bankohaller fandt/finder oftest sted i idrætshaller og forsamlingshuse. Her sidder folk på lange bænke række på række.

Det koster 9 kroner pr. plade, men som er jackpotten altså også på mindst 5.000 kroner.

Klassisk bingo

Det klassiske bingospil koster 10 kroner pr. plade, men så er der til gengæld også en progressiv jackpot-pulje på mindst 10.000 kroner. At jackpotten er progressiv, det betyder, at den bliver ved at vokse sig større og større, helt indtil en heldig vinder stikker afsted med den store gevinst.

Klassisk bingo har også døgnåbent.

Stjernedrys

Det drysser med stjerner, tal og gevinster i bingospillet Stjernedrys. Her kan du sætte dig til rette med en pladepris på 18 kroner pr. plade. Du spiller med om de almindelig rækkegevinster og fuldplade-gevinster, men også om jackpotten på 10.000 kroner.

Mega jackpot

Mega jackpot er det dyreste bingospil hos Danske Spil. En plade koster 30 kroner, men det er der nu også en grund til. Det er ikke kun den dyreste plade, men også den største jackpot, du finder på Mega Jackpot. Jackpotten er altid på mindst, hold nu fast, 30.000 kroner!

For at opsummere er der noget for enhver smag hos Danske Spil bingo, og hvis du ikke allerede har givet dig i kast med nogle af de underholdende og farverige bingospil, så er det måske i dag, du skal i gang med bingopladen.

danske spil bingo cta

Seneste nyt