Reklame*

Sitemap

Få overblik over de vigtigste sider på bingomaten.dk.
Her på siden kan du læse en kort beskrivelse af de
udvalgte undersider samt et direkte link til siden.

Sitemap

Bingomaten.dk er et website, hvor vi skriver om det populære spil bingo – også kaldet banko i nogle sammenhænge. På hjemmesiden finder du afsnit om relevante emner indenfor bingo, f.eks. gratis bingo, bingo på mobilen og lignende.

Du kan også læse anmeldelser af de store bingosider i Danmark. I anmeldelserne får du vores ærlige mening om hver udbyder og direkte links til sjove bonusser eller andre kampagnetilbud.

Bingo

I den første menu, finder du bingo, hvor vi har samlet en række relevante emner.

TV – Bingo kan spilles lokalt (bankohaller), på nettet eller på TV. TV-bingo er blevet ret populært og vises – eller er blevet vist – på TV2 og DK4.

Mobil – Banko er enestående tidsfordriv, når du f.eks. venter på bussen, sidder i toget eller bare har ventetid. Derfor har vi samlet 8 stærke apps til din smartphone, så du kan komme i gang med banko på din smartphone.

Gratis – Hvad er bedre end gratis bingo? Flere udbydere tilbyder dig at spille uden at betale – hop ind og se listen af bingosider.

Ordbog – Indenfor banko er der et hav af ord og udtryk, som mild sagt kan skabe lidt forvirring. Vi har samlet en komplet liste med ord og udtryk fra A til Å.

Anmeldelser

Vi har skrevet, anmeldt og vurderet et udvalg af danske bingosider og givet hver især en samlet karakter på en skala fra 1-5.

Balletbingo – Hos Balletbingo får du en flot velkomstbonus og free spins hver uge. Derudover finder du gratis banko og en hyggelig Bingoquiz.

Bingohallen – Velkendte Spillehallen.dk åbner i 2018 Bingohallen, som – sjovt nok – kommer til at dreje sig om bingospil. Vi glæder os meget til at se, hvad de tilbyder af bonusser og tilbud.

Bingosjov – Vi kan næsten garantere, at du bliver godt underholdt hos Bingosjov. Du får en solid bonus med free spins og nye bingospil hver eneste time.

Bingoslottet – Spil banko hele døgnet rundt! Bingoslottet er en guldgrube af underholdning til dig, som elsker bingo på nettet.

Danske Spil Bingo – Her finder du Danmarks største udvalg af spil. Er du til en uendelig mange spil og gode jackpots, er dette en god udbyder for dig!

Web Analytics