Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks. Disse kan give os en indtjening, når du klikker og opretter dig på siden. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.
Reklame*

Banko Hallen

Banko Hallen hos Danske Spil er super Old School
og super fedt! Sæt dig til rette ved langbordet, og deltag
i kampen om jackpotten på mindst 5.000 kr.

Om spillet: Banko Hallen

Banko Hallen er et af de spil, du finder under bingo-sektionen hos Danske Spil. Det er totalt old school stil, hvor man bliver taget tilbage til dengang, hvor der ofte var bingo og banko i de store idrætshaller, og hvor man sad side om side på bænke langs bordene.

Baggrunden i Banko Hallen er derfor også designet med et trælignende look, sådan så det visuelt ser ud til, at pladerne ligger på et træbord.

Sådan spiller du Banko Hallen

Du går ind på Bingo hos Danske Spil, og så finder du Banko Hallen. Inde ved spillet, har du et par minutter til at udvælge og købe spilleplader. Du kan vælge imellem nogle tilfældigt tildelte plader, eller du kan selv sidde og kigge pladerne igennem og finde dem, du helst vil have.

Ude til højre findes der en chat, hvor spillerne i spillet kan kommunikere med hinanden. I øverste venstre hjørne af skærmen finder du en oversigt over dine plader, antallet af spillere, antal plader der er købt og prisen pr. plade.

Hvis to spillere vinder samtidig, så bliver gevinsten delt imellem dem.

– fra artiklen

Ved siden af finder du en oversigt over, hvor meget du kan vinde ved de forskellige gevinster. I Banko Hallen kan der vindes gevinster ved en, to og tre vandrette rækker. Tre vandrette rækker er det samme som fuld plade. Der vil også være sidegevinster. Hvis to spillere for eksempel vinder samtidig, vil gevinsten blive delt mellem dem.

Helt ude til højre kan du se den aktuelle størrelse på jackpotten, samt hvor mange kugler, der skal til for at udløse jackpotten.

Inde i spillet er der en stemme, der siger tallene højt, og så kan du også se en oversigt over de sidste tal, der er blevet råbt op. Du behøver ikke stresse over at holde øje med tallene, for de bliver automatisk krydset af.

Pladerne i Bankohallen

Pladerne i Banko Hallen er den klassiske slags, hvor der er tre gange ni felter, altså 27 felter i alt. Af de i alt 27 felter, så er det kun 15 af disse felter, der er med tal. De resterende 12 felter er tomme.

En plade koster 9 kroner i Banko Hallen og placerer sig nogenlunde i midten prismæssigt, sammenlignet med de andre bingospil hos Danske Spil.

– fra artiklen

Når du køber en plade i Banko Hallen, så får du en stribe med seks plader. Du har altså i alt 90 tal pr. plade du køber. En plade koster 9 kroner i Banko Hallen og placerer sig nogenlunde i midten prismæssigt, sammenlignet med de andre bingospil hos Danske Spil.

Er du i tvivl om de forskellige udtryk i bingo? Så kan du lære dem alle sammen at kende her.

Gevinster & præmier

Størrelsen på gevinsterne afhænger af det antal spillere, der deltager i spillet. Jo flere spillere, desto større gevinster. Omvendt så betyder flere spillere jo også flere modstandere. Du kan som førnævnt vinde ved en, to eller tre vandrette rækker, og så er der også sidegevinst. Jo flere rækker du vinder på, desto større en gevinst vinder du. Hvis i er flere, der får Banko samtidig, så bliver gevinsten delt imellem jer.

Der er også mulighed for at vinde en progressiv jackpot, når du spiller med i Banko Hallen. Denne jackpot starter ud på 5.000 kroner, så det kan du altså som minimum vinde. Den vokser helt indtil en heldig spiller vinder den, og så starter den forfra.

Det er også muligt at spille bingo for sjov, det kan du læse meget mere om her.

Forfatter

Ordjonglør, onkelhumor og konkurrencemenneske. Usandsynligt glad for skærmtid i form af alskens medier, serier og film.

Forfatter på Bingomaten.dk

Stine

– Skribent

Gevinstchancer i Banko Hallen

Chancerne for gevinst varierer alt efter det antal spillere, der deltager. Den teoretiske tilbagebetalingsprocent i Banko Hallen er på 55 %. Det er altså mere end halvdelen af de penge, der bliver spillet for i Banko Hallen, som der ryger retur til spillerne som gevinster. Din chance for at vinde jackpotten er på 1 ud af 138.671.

Din chance for at vinde jackpotten er på 1 ud af 138.671.

– fra artiklen

Selvom chancerne ikke er så store, så er de altså stadig meget bedre end mange andre typer af spil, hvor du kan vinde en jackpot eller hovedgevinsten.

Spil Banko Hallen i dag

Hvis du er vild med den nostalgiske stemning fra banko i hallerne, og hvis du gerne vil have chancen for at vinde en ganske pæn størrelse jackpot er Banko Hallen er oplagt bingospil for dig.

Banko Hallen har åbent døgnet rundt, så du kan altså spille på lige præcis de tidspunkter, der passer dig bedst. Så længe der altså er spillere nok tilstede!

Alternativer til Danske Spil Bingo

Nyheder

Cookiepolitik

Introduktion Vi ønsker at være gennemsigtige over for vores brugere om, hvordan vi indsamler og bruger…

Fortrolighedspolitik

Introduktion Med denne fortrolighedspolitik ønsker, vi at informere alle vors besøgende på vores side ('dig')…
Web Analytics
18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold