TV BINGO

Unibet Bingo

Det Gyldne Agern | 20.000 kr. skal vindes

18+. Stopspillet.dk. Selvudluk via Rofus.nu Alle regler og vilkår

Hvem viser bingo i TV? Vi giver dig svaret. Få det komplette TV-overblik med vores guide og lad banko-underholdningen begynde.

TV Bingo Banko

SE BINGO I FJERNSYNET

Det er ingen hemmelighed, at bingo kun er blevet mere populært med årene. Fra at være omdrejningspunkt i mange lokale forsamlingshuse, har spillet og interessen for bingo, nu taget turen ud over stepperne og videre ud på nettet og i tv!

Bingo i TV er en hyggelig aktivitet for hele familien, hvor du har mulighed for at vinde store pengegevinster og gavekort.

– Stine, skribent hos Bingomaten.dk

Måske er du allerede stødt på de populære programmer ”TV2 Pladen Fuld” eller ”TV Bingo”? Én ting er sikkert – bingo er kommet for at blive, og er du til bare en smule spænding, gevinster og underholdning, bør du tage et kig på bingoudvalget i tv nedenfor.

TV-OVERSIGT: HER KAN DU SE BINGO

TV Bingo er for dig, der vil have bingo nu, i morgen og i overmorgen. Det ønske opfylder TV Bingo med muligheden for at spille bingo alle ugens dage på DK4 og lokalt tv på TV Aalborg. Der er både gavekort og pengegevinster på højkant i Danmarks næstældste TV-program! – Og selvfølgelig garanti for underholdning! SIFA TV-Bingo er formentlig et af de mest – hvis ikke det mest – populære bingospil på dansk TV.

Hvordan kommer jeg i gang?
For at spille TV Bingo skal du være medlem af SIFA-klubben. Du kan melde dig gratis ind her eller ringe til SIFA på tlf. 98124688. Når du er tilmeldt, får du dit eget login med brugernavn og adgangskode. Der går 24 timer, før du kan printe bingoplader ud og spille med. Det skyldes, at loven kræver, at du er medlem, før du kan spille med.

Hvor kan jeg spille TV Bingo?
Du får adgang til masser af bingosjov på tvbingo.dk. Har du ikke noget tv? Bare rolig – du kan også streame bingo live på tvbingo.dk’s forside. Du kan se sendetiderne lige her.

Hvornår kan jeg spille TV Bingo?
SIFA-klubben spiller TV-Bingo hver dag fra kl. 16.00 til kl. 17.00, på nær om onsdagen, hvor du kan spille bingo mellem kl. 20.00 og 21.00. Få det fulde overblik over spillene her.

Er det gratis at spille TV Bingo?
Vil du spille TV Bingo koster det 24 kr. for et ark med 6 plader, som du kan spille på en hel time. Du kan også spille bingo helt gratis – uden indbetaling – lige på sifa-online.dk, som hver uge byder på kontante gevinster.

TV2 PLADEN FULD

Pladen Fuld var TV2’s bud på en seriøs omgang underholdende TV-bingo. Konceptet var en blanding af sjove og vilde eksperimenter og muligheden for at vinde store gevinster. Som spiller gjaldt det om, at markere de tal, der blev udtrukket fra 1 til 90, og som matchede tallene på ens spilleplade.

Alle, der vandt, ville blive udtrukket af et system og ringet op af programmets værter. Det betød, at selvom du havde Bingo, var du ikke sikker på at vinde en præmie. Det var kun dem, der blev ringet op og kom igennem til værterne, der vandt præmierne. Fuld Plade på TV2 er stoppet indtil videre, men vi krydser fingre for at det vender tilbage snart.

Imens du venter på, at Fuld Plade kommer tilbage kan du give dig i kast med mobil bingo.

BINGOBOXEN (TV BINGO)

Du har måske hørt om BingoBoxen? Bingoboxen var tidligere Danske Spils bud på en omgang gedigen TV-bingo i form af et direkte spilleprogram på DR1. Programmet blev først sendt tilbage i 2004 hver søndag og var flankeret af værterne Anna Holte og Stina Jacobsen. Programmet kørte indtil 2. marts 2017 og er nu desværre lukket.

Inden du eventuelt ærgrer dig over, at udbuddet af TV-bingo ikke virker så stort, så husk, at du sagtens kan forvente mere TV-bingo i fremtiden! TV-bingo er både sæsonpræget – som med Fuld Plade – såvel som permanent, som hos SIFA TV-bingo, hvor du kan spille bingospil hver dag – flere gange om dagen.

Danske Spil Bingo og BingoSjov byder på flere varianter af bingo og masser af jackpots, pengegevinster og gratis bingo.

– fra artiklen

Mens vi venter på det næste skud underholdning på bingostammen, foreslår vi, at du får stillet din bingotrang ad andre omveje. Her mener vi ikke, at du skal tage den besværlige vej ned til din lokale spillehal, men derimod, at du bør vende blikket mod de virtuelle spillehaller. Både Danske Bingo.dk , Unibet Bingo byder eksempelvis på flere varianter af bingo og masser af jackpots, pengegevinster og gratis bingo.

Andre hjemmesider at prøve online bingo er:

Spilnu.dk*

Rating: 5 ud af 5 stjerner

Maria Bingo*

Rating: 5 ud af 5 stjerner

*Reklamelink

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening