FIND BANKOHALLER

BANKOHALLER

Find din lokale bankohal og spil banko med familien, vennerne eller kollegerne. Prøv også gratis banko.

Bingo Bankohaller

FIND DIN BANKOHAL

Er du klar på en morgen, eftermiddag eller aften i bankoens tegn, bør du tjekke dit postnummer i din region nedenfor for gode bankosteder!

Er du i tvivl om, hvordan du bruger kortet og finder din nærmeste bankohal? Så læs vores trin-for-trin guide her på siden.

Er der intet bankocenter nær dig?

Bare rolig! Der findes heldigvis fine alternativer til dem, som ikke lige har en bankohal nede om hjørnet. Du kan spille bingo på nettet og så er det tilmed gratis mange steder.

BANKOHALLER I DANMARK

Leder du efter din næste bankohal? Danmark bugner heldigvis af både større og mindre bankohaller, hvor du kan gribe bankopladen og spille masser af banko – og visse steder gratis banko – med venner, familie og andre glade bankospillere.

Banko er for alle! Børn, unge og ældre
Men er der da overhovedet nogen, der tager til banko i disse moderne og digitale tider? Svaret er: Ja! Banko er populært blandt både børn, unge og ældre, hvorfor du vil opleve en mangfoldig sammensætning af bankospillere. Banko er derfor oplagt at tage til, hvis du vil møde nye mennesker kombineret med masser af sjov, hygge og grin.

Vind præmier, rejser og gavekort
Jeg orker altså ikke at sidde i et røgfyldt lokale til fordel for en række kedelige kødgevinster, siger du? – Det kommer du absolut heller ikke til.

Bankostederne rundt omkring i landet består nemlig af alt lige fra bankohaller, bingohaller, bingocentre og forsamlingshuse til kulturhuse og skoler – og endda også parkeringspladser med bilbanko.

Størstedelen tillader ikke rygning – men har dog sørget for rygerområder til de trængende – og du kan godt glæde dig over, at der er flotte gevinster på bedding. Du kan nemlig vinde gavekort, penge, chokolade, vin, rejser, kæmpegevinster sponsoreret af de lokale butikker – og selvfølgelig kødgevinster, og meget andet.

BANKOSPIL I DIN BY

Her på redaktionen elsker vi bingo! Derfor har vi sørget for, at du hurtigt og nemt kan finde frem til din lokale bankohal ved at bruge BingoFinder. Du skal blot følge vores trin for trin-guide til at finde frem til de bedste bankohaller, som vi selvfølgelig selv har undersøgt grundigt.

Banko i lokalområdet
Vi har alle været forbi bankohallerne i vores respektive lokalområder som børn og voksne, og ventet i spænding på, at de mange numre blev udtrukket, mens vi så sultne på gevinsterne. 

Hvem genkender ikke stemningen i den lokale bankohal med flere timers hygge og underholdning kombineret med masser af kage, kaffe og god mad? Og endnu bedre, når opråberen endelig ramte en række, to rækker eller fuld plade på ens bankoplade?

Der er altså rigeligt med underholdning at komme efter rundt omkring i landets mange små og store byer. Guide:

  1. Find din lokale bankohal ved at søge med dit postnummer i søgefeltet over kortet eller navigér rundt på kortet.
  2. Tryk på ‘nålen’ ved dit nærmeste bingocenter for at få flere oplysninger.
  3. Tryk på ‘Se gevinster og åbningstider’ for at læse mere om stedet. Du kan trykke på ‘Prøv gratis bingo’ for at spille for sjov på nettet.
  4. God fornøjelse!

 SPIL BANKO OG VIND STORE GEVINSTER

Banko forbindes typisk med gevinster. Det er da også sjovere, når der er gevinster på højkant. De fleste bankosteder sørger for ugentligt at diske op med præmier i form af penge, gavekort, vin og chokolade, rejser, kødgevinster, gratis bankoplader til næste spil banko og meget andet.

Det betyder, at selv for de kræsne gevinst-jægere, er der noget at komme efter. Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvilke gevinster din lokale bingohal byder på, kan du hurtigt og nemt finde ud af dette ved at indtaste dit postnummer, klikke på et af de synlige bankosteder og derefter klikke på ’Se gevinster og åbningstider’.

SPIL GRATIS BINGO FOR SJOV

I de fleste bankohaller, skal du købe bankoplader for penge. Ofte er pladerne ganske billige, og kan købes for helt ned til 5 kr. stykket, men hvis du gerne lige vil finde ud af om banko (stadig) er dig, inden du tager ned forbi dit lokale bankocenter, anbefaler vi, at du prøver at spille gratis bingo for sjov.

Men kan det nu virkelig passe, at jeg kan spille helt og aldeles gratis?
– Ja! Du skal ikke indbetale penge eller noget indskud. Du kan spille gratis og vinde rigtige præmier.

Til dem, som viser interesse for online bingo, er disse hjemmesider værd at udforske:

Unibet Bingo*

Rating: 5 ud af 5 stjerner

Maria Bingo*

Rating: 5 ud af 5 stjerner

*Reklamelink

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening