OM BINGOMATEN

Få overblik over de vigtigste sider på bingomaten.dk. Her på siden kan du læse en kort beskrivelse af de udvalgte undersider samt et direkte link til siden.

SITEMAP

Bingomaten.dk er et website, hvor vi skriver om det populære spil bingo – også kaldet banko i nogle sammenhænge. På hjemmesiden finder du afsnit om relevante emner indenfor bingo, f.eks. gratis bingobingo på mobilen og lignende.

Du kan også læse anmeldelser af de store bingosider i Danmark. I anmeldelserne får du vores ærlige mening om hver udbyder og direkte links til sjove bonusser eller andre kampagnetilbud.

BINGO

I den første menu, finder du bingo, hvor vi har samlet en række relevante emner.

TV – Bingo kan spilles lokalt (bankohaller), på nettet eller på TV. TV-bingo er blevet ret populært og vises – eller er blevet vist – på TV2 og DK4.

Mobil – Banko er enestående tidsfordriv, når du f.eks. venter på bussen, sidder i toget eller bare har ventetid. Derfor har vi samlet 8 stærke apps til din smartphone, så du kan komme i gang med banko på din smartphone.

Gratis – Hvad er bedre end gratis bingo? Flere udbydere tilbyder dig at spille uden at betale – hop ind og se listen af bingosider.

Ordbog – Indenfor banko er der et hav af ord og udtryk, som mild sagt kan skabe lidt forvirring. Vi har samlet en komplet liste med ord og udtryk fra A til Å.

Bingo Bankohaller

ANMELDELSER

Vi har skrevet, anmeldt og vurderet et udvalg af danske bingosider og givet hver især en samlet karakter på en skala fra 1-5.

Maria Bingo – måske et af de ældste og mest populære bingobrands i Danmark.

Unibet Bingo – en af Danmarks største spiludbydere har naturligvis også bingo.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening