Reklame*

Vores favorit

  • Gratis spil i 14 dage
  • God kundeservice

Prøv også gratis bingo hos Unibet Bingo

Gratis Bingo

Prøv gratis bingo med rigtige gevinster i dag. Spil med for sjov og helt uden indskud. Se her på siden, hvem der tilbyder gratis bingospil.

Spil gratis banko

Leder du efter dit næste spil gratis bingo med store gevinster? Så kig med her. Du får nemlig en gratis velkomstbonus, som giver dig en unik mulighed for at spille gratis online bingo hver aften mellem kl. 20.00 og 21.00 og vinde masser af penge. Du får altså fuld adgang til masser af bingosjov – helt gratis og uden indskud!

Du finder Gratis Bingo på bingosiden Bingosjov.dk. Du kan selvfølgelig også spille bingo, når og hvor det passer dig, med det populære bingospil BingoQuiz, som du kan få fingrene i længere nede.

Du får fuld adgang til masser af bingosjov – helt gratis og uden indskud!

– Stine, skribent hos Bingomaten.dk

Men jeg søgte egentlig et gratis bankospil, siger du? Forskellen mellem bingo og banko er faktisk utroligt lille og vi garanterer, at dit næste bingospil hos nogle af vores favorit-bingosider Bingosjov.dk, Bingoslottet.dk eller Balletbingo.dk både vil kaste sjov og gevinster af sig! Så har du to minutter? Og kan du sætte hak ved lysten til ’sjov’ og ’gevinster’? Godt, for så lover vi til gengæld, at pejle dig i retning af de bedste gratis bingosider.

Gratis bingo på Bingosjov.dk

Hvorfor spille Gratis Bingo hos BingoSjov, spørger du? Jo, der er faktisk fire helt konkrete grunde.

  • For det første kan du spille bingo HELT gratis og uden indskud hos BingoSjov.
  • For det andet er der garanti for gratis bingopræmier i alle spillene!
  • For det tredje får du hurtigt og nemt den velkendte stemning, som du kender fra de traditionelle bingohaller lige hjem i stuen, takket være fede gevinster og ekstrapræmier samt muligheden for at chatte med andre glade bingospillere undervejs.
  • For det fjerde kan du trygt sætte dig godt til rette og lade din computer krydse bingopladerne af, så du kan spille på flere bingoplader.

Det er altså fire fordele, der giver fuld plade hos os! – og der er mere i vente.

Gratis bankospil på nettet

Du har sikkert oplevet, at du typisk skal lægge et beløb per plade i de traditionelle spillehaller? Det skal du ikke hos vores tre bingo-favoritter nedenfor:

Vi er personligt vilde med alle tre bingosider, som byder på Gratis Bingo for alle. Er du lige så ivrig, som os efter at komme i gang? Så lad os ikke gå rundt om de varme bingoplader længere, men i stedet gå i kast med bingosjov og gevinster hos Bingosjov.dk. Er du klar på de to ting? Dejligt, for med blot tre klik er du oprettet og i gang med din næste bingoplade.

Sidder du i øvrigt og tænker ”Siderne ligner da hinanden”? Det er der en god grund til. Det er nemlig firma, som ejer de tre hjemmesider. Men det gør altså ikke din oplevelse ringere. Tværtimod kan du bare vælge det udseende, der passer bedst til dig!

Husk du også kan spille TV bingo og mobil bingo.

Sites med bingo uden indskud

Hos BingoSjov har du mulighed for at spille GRATIS BINGO med gevinster hver dag mellem kl. 20.00 og 21.00 – og gå hjem med ekstrapræmier for op til 30.000 kr.! Men det lyder da lidt for godt til at være sandt? – Korrekt, men det er faktisk helt og aldeles gratis og kræver kun, at du slutter dig til BingoSjov-familien lige her.

Opret mig hos Bingosjov.dk her – og giv mig direkte adgang til bingosjov, spændende kampagner og Gratis Bingo!

Din tillid er selvfølgelig også essentiel for både Bingosjov.dk, Bingoslottet.dk og Balletbingo.dk. Derfor skal du lige huske, at verificere dig med NemID inden for 30 dage, da din konto ellers vil blive lukket.

Husk, at det er din garanti mod nogen form for snyd, som du i øvrigt aldrig vil opleve hos hverken Bingosjov, Bingoslottet eller Balletbingo, da de sætter din sikkerhed først og desuden er reguleret af Spillemyndigheden, som hører under SKAT.

Ekstra præmier i gratis spil

Du er nu oprettet og du kan godt glæde dig! Med din oprettelse, får du nemlig adgang til en unik chance for Gratis Bingo hver dag mellem kl. 20.00 og 21.00, som du ikke vil opleve noget andet sted på nettet. I det tidsrum har du mulighed for at vinde både penge og ekstrapræmier på op til 30.000 kr. – hver dag!

Hos BingoSjov.dk får du adgang til Gratis Bingo hver dag mellem kl. 20.00 og 21.00.

– Stine, skribent hos Bingomaten.dk

Fik du ikke oprettet dig? Følg dette direkte link for at oprette dig sikkert hos BingoSjov.dk

Men hvad hvis det tidsrum ikke passer mig? Bare rolig. Du kan også spille BingoQuiz med dertilhørende bingoplader 24 timer i døgnet – men den bonus skal vi nok pakke ud til dig længere nede.

Du finder Gratis Bingo lige her – Gratis Bingo åbner omkring kl. 19.50 hver dag.

Af bitter erfaring på nettet, tænker du måske – det da må koste noget, at spille Gratis Bingo online? Svaret er kort og kontant: Nej! Der er ingen skjulte hensigter – kun sjov, gevinster og glade spillere. Bingosjovs, Bingoslottets og Balletbingos hensigt har hele tiden været, at tage alt det bedste fra de fysiske bingohaller og skabe den ultimative bingooplevelse for dig – bare online!

Der er INGEN skjulte hensigter – kun sjov, gevinster og glade spillere.

– fra artiklen

Men hvad med de ekstra præmier på op til 30.000 kr. – hvordan får man fingrene i dem, spørger du? Det er ganske nemt. Du kan frit vælge at indbetale mellem 150 kr. og 5.000 kr., og spiller du og får fuld plade INDEN kl. 20.00, som den eneste i et af spillene, kan du indkassere en ekstrapræmie på op til 5.000 kr. pr. dag.

Lad os tage et eksempel:
Indbetaler du eksempelvis mellem 150 kr. og 499 kr. og spiller for minimum 1.000 kr. på selve dagen frem til kl. 20.00, vinder du 150 kr. i ekstrapræmie i hvert spil gratis bingo, hvis du er den eneste, der får fuld plade i et spil gratis bingo.

Her er det vigtigt at pointere, at du altså ikke skal spille for 1.000 kroner på én gang. Det er derimod omsætningen, der tæller med. Spiller du for 20 x 50 kr., har du eksempelvis også omsat for 1.000 kroner og sikret en potentielt, større gevinst.

BINGOQUIZ

Pssst… Fik du skrevet BingoSjovs bonus bag øret, som den bingoelsker, du er? Ellers bør du gøre det nu! For mens du har spillet Gratis Bingo mellem kl. 20.00 og 21.00, har BingoSjov.dk sadlet op til endnu mere underholdning og endnu flere gevinster til dig!

Du kan nemlig få fingrene i to præmiepuljer ved at spille BingoQuiz lige efter Gratis Bingo mellem kl. 21.00 og 22.00 hver dag – og i de fleste spil er der garanti for en minimumsgevinst! – Du går altså aldrig tomhændet derfra.

Du finder BingoQuiz lige her.

I BingoQuiz skal du svare rigtigt på et spørgsmål, for at kunne deltage i bingospillet. Du skal således betale en indsats, når du svarer på spørgsmålet. Indsatsen kan for eksempel være på 3 kr. og spørgsmålet kunne lyde: ”Hvilken kunstner havde et hit med nummeret Too Much Love Will Kill You?” – og bare rolig, du får fire nemme svarmuligheder. Svarer du rigtigt – hvilket vi stærkt regner med – får du en bingoplade i spillet. Svarer du forkert, får du selvfølgelig lov til at svare på samme spørgsmål for en ny indsats.

I BingoQuizzen kan du vinde plader ved at svare korrekt på et quiz-spørgsmål.

– Stine, skribent hos Bingomaten.dk

FOR AT OPSUMMERE: Vi er glade for, at du har fulgt med indtil videre. Du ved altså nu, at du er garanteret både sjov og gevinster – helt og aldeles gratis – når du spiller Gratis Bingo og BingoQuiz hos både BingoSjov, BingoSlottet og BalletBingo. Som medlem af bingofamilien på disse bingosider, vil du med garanti få en stor bid af det bingoeventyr, du elsker fra bingohallerne med muligheden for at snakke med andre glade spillere undervejs, chancen for at vinde både hovedgevinster og ekstrapræmier samt muligheden for at spille de mange andre spil, som bingosiderne også byder på. Det lyder jo egentlig meget godt på papiret, men forholder det sig virkelig også sådan, spørger du? Det er hundrede dollar-spørgsmålet og vi har selvfølgelig også sat os for at finde ud af det selv.

ERFARINGER MED GRATIS BINGO

Her på redaktionen husker vi tydeligt stemningen i de lokale spillehaller og forsamlingshuse, når klokken slog bingo og det var tid til at indfinde sig på sin plads, spidse ører og sidde klar med de mange bingobrikker. Alt imens bugnede hallen med eftertragtede gavekurve i cellofan, halve pattegrise og gavekort.

Meget af den stemning finder du heldigvis hos BingoSjov, BingoSlottet og BalletBingo. Det er nemt at oprette dig og muligheden for at spille Gratis Bingo med gevinster finder du desuden ikke nogle andre steder. Gratis Bingo byder på alt, hvad du elsker ved det traditionelle bingo med muligheden for at chatte med andre spillere om alt lige fra bingo over madlavning til tv-serier. Hvert spil tager typisk omkring fem minutter at gennemføre, før der er en pause på fem minutter indtil det næste spil, hvor man lige kan få sig en kop kaffe.

Gratis Bingo byder på alt, hvad du elsker ved det traditionelle bingo med muligheden for at chatte med andre spillere om alt lige fra bingo over madlavning til tv-serier.

– fra artiklen

En såkaldt “caller” råber numrene op undervejs og du kan vælge selv at duppe tallene af eller lade computeren gøre det. Samtidig kan du hele tiden se, hvor mange, der spiller med og hvem, der undervejs er tæt på at få en række eller fuld plade! Der er således både spænding og gevinster på højkant – helt gratis – og det er noget, vi værdsætter.

HVORFOR KAN JEG SPILLE BANKO GRATIS?

Du får som noget unikt lov til at spille bingo gratis og – hvis du er heldig – vinde pengegevinster hver dag mellem kl. 20.00 og 21.00 hos BingoSjov, BingoSlottet eller BalletBingo, fordi de gerne vil tilbyde nye, som gamle spillere lidt ud over det sædvanlige.

De vil selvfølgelig gerne beholde dig som spiller, hvorfor de tilbyder en gratis variant af bingo med gevinster, som konkurrenterne ikke gør. Derfor skal du for det første have lov til at prøve bingo af kvit og frit, men også mærke den stemning, det giver, at vinde gevinster – uden indskud!

Web Analytics