Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks. Disse kan give os en indtjening, når du klikker og opretter dig på siden. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.
Reklame*

Stjernedrys

Spil Stjernedrys for 18 kroner pr. plade,
og få samtidig chancen for at vinde den store
jackpot på mindst 10.000 kroner. Døgnåbent!

Om spillet: Stjernedrys

Stjernedrys er titlen på et af de bingospil, du kan deltage i hos Danske Spil. Temaet er den gennemgående grønne farve, der også er håbets farve – og håbe vil du gerne her, for du kan vinde en jackpot. Samtidig er der også drysset med stjerne, og lad os håbe at de bringer dig held.

Sådan spiller du Stjernedrys

Når du kommer ind i spillet Stjernedrys, så har du et par minutter til at vælge og købe plader. En stemme fortæller dig, hvor lang tid du har igen. Du kan scrolle op og ned og se de forskellige plader igennem.

Der er 75 kugler/tal med i bingospillet. Når spillet begynder, så siger stemmen højt de tal der bliver trukket ud. Du kan også selv følge med ovenover chat-skærmen. Her kan du hele tiden se de sidste fem tal, der er blevet udtrukket. Du slipper dog for at skulle stresse over at krydse bingotallene af, for det gør computeren helt automatisk for dig.

Gevinsterne ændrer sig hele tiden, for det er nemlig antallet af spillere samt købte plader, der bestemmer de forskellige gevinster.

– fra artiklen

Øverst til venstre på skærmen kan du se en oversigt over antallet af plader, du har købt. Du kan se, hvor mange spillere der deltager i spillet, hvor mange plader der i alt er med i spillerunden, og så kan du se, hvad prisen er pr. plade.

Lige ved siden af kan du se, hvad man i spillets runde kan vinde af præmier for de forskellige rækker. Gevinsterne ændrer sig hele tiden, for det er nemlig antallet af spillere samt købte plader, der bestemmer de forskellige gevinster. Jo flere spillere og plader, desto større gevinster – men så er der selvfølgelig også flere om gevinsterne.

Stjernedrys er ret nemt at lære for alle, så det er bare med at komme i gang.

Vil du blive klogere på de forskellige udtryk i bingo? Så tag et kig i denne ordbog. 

Pladerne i Stjernedrys bingo

I Stjernedrys består en bingoplade af tre kolonner, hvor hver kolonne består af en kvadrat på fem gange fem felter. Der er altså 25 tal i hver kvadret, hvilket giver i alt 75 tal for hele pladen. Der er 75 tal i alt i bingo, men på dine plader er de samme tal repræsenteret flere gange i de forskellige kvadrater.

En plade med tre kolonner koster 18 kroner.

Læs her hvis du vil spille gratis bingo med gevinster.

Gevinster & præmier

Du kan vinde gevinster med enten en vandret, lodret eller diagonal række. Så kan du vinde på to, tre eller fire fyldte rækker og til sidst kan du selvfølgelig vinde på fuld plade som også svarer til fem rækker. En række udløser den mindste gevinst, mens fuld plade udløser den største. Hvis flere spillere vinder samtidig, så bliver gevinsten fordelt imellem dem.

Jackpotten i Stjernedrys er på hele 10.000 kr. – en ganske flot præmie at hente!

– Stine, skribent hos Bingomaten.dk

En fuld plade er dog ikke den største gevinst du kan vinde i Stjernedrys bingo. Der er nemlig også tilknyttet en jackpot til spillet.

Stjernedrys Bingo har en jackpot på minimum 10.000 kroner. Hver gang der bliver spillet Stjernedrys bingo så går en del af pladekøbet til jackpot-puljen. Du vinder jackpotten, hvis du rammer det helt rigtige tilfældige tidspunkt.

Stjernedrys Bingo har døgnåbent, så du kan spille lige præcis, hvad tid på døgnet som der passer dig bedst.

Prøv Stjernedrys bingo – klik her

Forfatter

Ordjonglør, onkelhumor og konkurrencemenneske. Usandsynligt glad for skærmtid i form af alskens medier, serier og film.

Forfatter på Bingomaten.dk

Stine

– Skribent

Gevinstchancer i Stjernedrys

Din chancer for at vinde en gevinst i Stjernedrys bingo er skiftende. Det afhænger nemlig af, hvor mange deltagere der er i spillet. Din chance for at vinde jackpotten i Stjernedrys Bingo er på 1 ud af 3145.

Sammenlignet både med andre bingospil og mange andre spilvarianter hos Danske Spil, så er dette faktisk ganske godt. Selvfølgelig kan du også vinde meget større gevinster i nogle af de andre spil, men hellere en god chance for at vinde 10.000 kroner, end mere end minimale chancer for millionerne.

Din chance for at vinde jackpotten i Stjernedrys Bingo er på 1 ud af 3145.

– fra artiklen

Tilbagebetalingen er på 54 %, hvilket vil sige at mere end halvdelen af de penge som spillerne bruger i Stjernedrys bingo bliver betalt tilbage til spillerne i form af gevinster.

Spil Stjernedrys i dag

Hvis du foretrække de typer af spil, hvor du ikke selv skal foretage dig de store beslutninger og strategiske overvejelser, så vil Stjernedrys bingo være noget for dig. Stjernedrys er et af de bingospil hos Danske Spil, hvor pladeprisen er en lille smule dyrere, men til gengæld så kan du altså også vinde en jackpot på mindst 10.000 kroner.

Alternativer til Danske Spil Bingo

Nyheder

Cookiepolitik

Introduktion Vi ønsker at være gennemsigtige over for vores brugere om, hvordan vi indsamler og bruger…

Fortrolighedspolitik

Introduktion Med denne fortrolighedspolitik ønsker, vi at informere alle vors besøgende på vores side ('dig')…
Web Analytics
18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold